Charakterystyka krowy.
Jak śmią ateiści zaprzeczać
istnieniu wyższej inteligencji, gdy na co dzień stykamy się
wszyscy z tymi zadziwiającymi stworzeniami Pańskimi. Są tak
dobrze skonstruowane, że właściwie brakuje im tylko napisu (c)
6670 p.n.e., Bóg Inc. gdzieś z boku:
- Produkują nam mleko. Pełne, chude lub pasteryzowane.
- Czarne i białe ciapki pozwalają je łatwiej znajdować na
pastwisku.
- Jedzą trawę, eliminując konieczność jej koszenia.
- Powierzchnia zewnętrzna o znakomitych właściwościach, która
może być wygodnie usunięta i przekształcona w ubranie lub bagaż.
- Cztery nogi, po jednej w każdym rogu zapewniają znakomitą
stabilność.
- Pod spodem duża "dłoń", aby mieć się czym złapać
ziemi w razie gdyby jednak cztery nogi nie dały rady utrzymać
stabilności.
- Rozmiar zmienia się z wiekiem proporcjonalnie do gotowości do
zarżnięcia.
- Mięso może być pokrojone na kawałki znakomicie pasujące do
ludzkich ust.
- Unikalny dźwięk rozpoznawczy "muuu", pozwalający je
łatwo rozpoznać pomiędzy innymi zwierzętami hodowlanymi, jak np.
kurczaki lub barany.
- Skierowane ku górze rogi, pozwalające łatwo policzyć ile krów
posiadasz - spójrz ponad stadem, policz rogi, podziel przez dwa.